OP NAAR FRIESLAND!

Midden in deze rare tijd heb ik een leuk nieuwtje! Ik ga namelijk overstappen naar een nieuw team. Sinds ik B2 werd, schaats ik bij KNSB Oost RTC bij Johan Freriksen. Een mooie tijd, met ups en downs. Voor mij is het nu tijd om een nieuwe stap te maken. Mijn wens was een team in Friesland te vinden. Met nieuwe trainers, nieuwe trainingsmaatjes en trainingen in Thialf. Dit komende seizoen mag ik uitkomen voor FTC gewest Fryslân onder leiding van Ian Steen. Ik heb er heel veel zin in! De eerste sporttest en trainingen heb ik inmiddels al achter de rug.

Dit betekent wel dat ik de komende tijd veel heen en weer moet reizen en druk op zoek moet naar woonruimte in Heerenveen. Daarnaast moeten er wat dingen geregeld worden voor mijn studie. Op dit moment loop ik nog stage in het ZGT op de afdeling neurologie. Deze mocht ik gelukkig gewoon vervolgen, ondanks de corona. Het is een hele fijne stageplek, waar ik veel kan leren met leuke begeleiders en collega’s. Deze stage hoop ik begin juli voldoende af te ronden en dan zit mijn derde leerjaar er alweer op. Zoals het er nu uitziet, kan ik het vierde leerjaar van mijn studie afmaken aan het Saxion en heb ik daardoor geen studievertraging.

Bij deze wil ik ook nog graag mijn trainers van de afgelopen jaren bedanken voor de begeleiding en alles wat ik van hen geleerd heb. In het speciaal Johan, bedankt!