Toch nog naar het NK Allround!

Begin januari heb ik het NSK Allround gereden in Enschede op mijn thuisbaan IJsbaan Twente. Dit als voorbereiding op de Gruno Bokaal. Het was leuk om weer eens in Enschede te rijden. Ik moest 4 afstanden rijden: zaterdag de 500 en 1500, zondag de 1000 en 3000. Ik heb alle 4 afstanden gewonnen en ben Nederlands Studentenkampioen geworden.

De week erna was de Gruno Bokaal. Daar begon ik goed met een 3e plaats op de 500 meter. De 3000 meter ging helaas erg slecht. Zondag reed ik een goede 1500 meter en was zodoende toch nog geplaatst voor de langste afstand. Ik ben uiteindelijk 12e geworden. Hiermee werd ik reserve voor het NK.

Vandaag hoorde ik dat ik toch nog mag starten op het NK vanwege een afmelding. Erg gaaf om voor de derde keer te mogen rijden! Morgenochtend om 11.30 uur start het toernooi. Te zien op NPO1 of via de livestream op NOS.nl!

Foto’s: Sebastiaan Bors en Jaap Kiel