Geplaatst voor de Holland Cup!

Gisteravond ben ik weer thuis gekomen van een gezellig trainingskamp van tien dagen met RTC Oost! Het trainingskamp bestond uit veel trainen, twee workshops en twee weekenden met wedstrijden. Tijdens het kamp verbleven we in gezellige vakantiehuisjes op Villapark de Weerribben. De eerste workshop ging over het materiaal en de tweede over sponsorwerving. Beide waren erg interessant en leerzaam.

De eerste wedstrijd begon niet zo als gehoopt, met een valpartijtje op de 500 meter. De 1500 meter die hier op volgde maakte dit alweer goed, doordat ik daar de limiet reed voor de Holland Cup. Het tweede weekend ging een stuk beter! Op de 500 meter reed ik maar een honderdste boven mijn persoonlijk record en op de 1000 en 1500 meter reed ik op allebei de afstanden 0,6 seconden van mijn persoonlijke record af! Het is erg fijn om na twee jaar eindelijk weer een mooi PR te kunnen schaatsen. Op de 1000 meter heb ik ook de limiet voor de Holland Cup gehaald. Ik zal dus 20 en 21 oktober weer aan de start staan van de IJsselcup in Deventer!